zaterdag
19 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Corelio erg tevreden over investeringen in radiotak
Corelio erg tevreden over investeringen in radiotak
donderdag 17 mei 2012
Corelio, uitgever van De Standaard en Het Nieuwsblad, maar ook mede-eigenaar van VT4, VIJFtv en Nostalgie onderstreepte in het onlangs gepubliceerde jaarrapport van het mediabedrijf de prima resultaten.

CEO Luc Missorten gaf toelichting bij de jaarresultaten. Wij waren benieuwd wat hij over het luik ‘radio’ te vertellen had.

Missorten zegt zwaar te hebben geïnvesteerd in Nostalgie en erg tevreden te zijn dat dit nu rendeert. In De Standaard antwoordt hij op het volgende op de vraag: ‘Hoe staat het met de plannen van de mediacluster Corelio, Sanoma en De Vijver om samen radio te maken?"

'Ons eigen radioverhaal in België is al meer dan tien jaar oud. We hebben toen partners gekozen en daar blijven we, gezien het succes, trouw aan. Je hebt drie aandeelhouders binnen De Vijver Media en die hebben een gezamenlijk doel: de activiteiten binnen die portefeuille zo goed mogelijk ontwikkelen. En dat zijn vooral de zenders en Humo. Ik denk niet dat we er op dit moment naar verdere diversificatie streven.'

* Het volledige interview leest u HIER.

Guy Devos
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.