maandag
21 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Nederland: De Top 2000 is volop bezig
Nederland: De Top 2000 is volop bezig
zaterdag 29 december 2012
Na de spetterende finale van 3FM ‘Serious Request’ verplaatste de radiowereld zich naar het café van het Hilversumse museum ‘Beeld en Geluid’. Daar werd op 25 december, onder een indrukwekkende belangstelling de veertiende hitparademarathon afgetrapt.

Geen overgang van oud naar nieuw zonder de traditionele afspraak met dé staalkaart van de popliefhebbers. Liefst 3,1 miljoen melomanen gingen tijdens de voorbije maanden gretig in op de vraag om hun stempel op de deze imposante lijst te drukken.

Het resultaat is een grondige schoonmaak en een forse actualisering geworden. Of zoals Bert Haandrikman tijdens zijn openingsspeech resumeerde; “Kwestie van de aansluiting met de actualiteit niet te verliezen”. Zeven dagen lang genieten van het kruim uit de Top 40 met een knipoog naar het onaantastbare en tijdloze archief.

Van Abba, Led Zeppelin, Pink Floyd , Dire Straits en The Doors tot het gerespecteerde nationale repertoire van Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Boudewijn De Groot… en met tussendoor de bescheiden maar duidelijke Belgische aanwezigheid van onder meer Gotyé.

Tot de finish met Queen, dat met ‘Bohemiani Rhapsody’ weigert troonsafstand te doen, is deze continue muziekreis waarbij alle mogelijke stijlen aan bod komen, alweer niet te missen. Luisteren en kijken, kan tot en met oudejaarsavond middernacht via alle mogelijke FM- en multimediakanalen.

* Luister of KIJK via internet.

FVM

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties


Reactie van patrick op ma 31 dec 2012 om 13:07
dan heb je de langste nog niet beluistert nu op 10 gold de finaale van de top 4000 aller tijden das pas lang
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.