woensdag
23 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Radio Day 2014: 50 years British offshore radio
Radio Day 2014: 50 years British offshore radio
woensdag 15 mei 2013
De bekende jaarlijkse Amsterdamse Radio Day gaat in 2014 door op 22 maart. Een vroege melding, maar dat heeft alles te maken met de organisatorische afspraken die moeten gemaakt worden met het hotel waar deze organisatie doorgaat.

Hotel Casa 400 wordt opnieuw de plek ‘to be’. Vanaf 10:30 uur (het einde is voorzien om 18:00 uur). Al duurt het nog een tijd vooraleer offshore radiofans en medewerkers van de diverse zeezenders, elkaar weer treffen, toch is er reeds een voorlopig programmaschema. Gewoontegetrouw bestaande uit panelgesprekken, filmvertoningen en award-uitreikingen. Meer details zullen komende zomer bekend gemaakt worden.

• 'The Pirate Radio Documentary' (video by Wayne Hepler)
• The Sound of Young Europe - Radio Nordsee International
• Radio Scotland - Your Host Off The Coast
• Easy Listening with Britain Radio and Radio 355
• Radio Caroline: The Seventies
• The Tower of Power: Radio City
• Radio Caroline: The Sixties
• Radio Day 2014 Awards

* Lees HIER meer over de Radio Day 2012

JLSA

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties


Reactie van onbekend op za 21 dec 2013 om 15:44
Sinds wanneer begint de zomer in maart ? Dat de aarde opwarmt weten we allemaal maar dat de seizoenen ook van tijd veranderen das toch nieuw.
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.