donderdag
17 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Hoe scoort MNM na één week?
Hoe scoort MNM na één week?
zondag 11 januari 2009 - 6:32
Morgenochtend om 06.00 uur is MNM alweer een week oud. En net zoals in het rijk van de dieren, telt een weekje in radioland voor veel meer dan zeven dagen. U zou dus nu al enig idee kunnen hebben hoe de nieuwe VRT hitzender zich verhoudt tegenover het opgedoekte Donna.

De ‘fun en de hits’ van de oude dame zouden anders klinken, werd ons beloofd.  Om een andere Donna-kreet van onder het stof te halen;  MNN zou kruidiger zijn, radio met heel veel peper. Frisser, jonger. Volgens kersvers netmanager Greet Santy zouden ‘de sterren meer dan elders schitteren'.

Hoe de zender echt beluisterd wordt, daar zit de VRT-studiedienst elke dag bovenop. Een gelekt rapport dat we op onze redactie binnenkregen over de eerste uitzenddag, en dat we bij VRT zelf dubbel wilden checken (altijd twee bronnen, u weet wel) bleef voorlopig echter zonder reactie uit de Reyerslaan.

Over de impact van de nieuwe hitzender die al na week één waar te nemen valt, belooft men eerstdaags een persbericht te sturen. Het wordt er eentje ‘over een positieve tendens', luidt het. 'Echte luistercijfers zijn het niet, wel indicatoren.'

Waarna wijzelf ons eigen onderzoekje houden. Welk rapport krijgt MNM na een weekje uitzenden van u? Vanaf middernacht vindt u daarom een nieuwe ‘peiling’ terug in deze mediakrant. Op de vertrouwde plek, rechtsboven deze pagina, kan u vanaf 23.59 uur uw gedacht zeggen. Tot en met volgende week vrijdag om middernacht.

  • Een paar keer geluisterd en nu nooit meer 
  • Ik mis Donna nog steeds heel erg 
  • MNM is niet goed bezig 
  • MNM is OK maar moet nog groeien 
  • MNM is nu al OK 
  • MNM is niet verschillend van Donna 
  • MNM is als hitzender beter dan Donna 
  • Ik ben Donna al helemaal vergeten 
  • MNM is een schot in de roos  
JLSA

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties


Reactie van helene op za 24 jan 2009 om 10:56
jajaj ik vind het wel tof maar speel aub meer hits anders word het saau dankuwel
Reactie van thibault arnouts op zo 11 jan 2009 om 23:16
radio voor een jong publiek, wellicht is 1 op 2 wel eens uit nieuwsgierigheid gaan luisteren (op Eén verplichtten ze je bijna ertoe) maar i kvraag me wie hier boven de 25 jaar nog een boodschap aan heeft - ik vind de hele strategie (waarbij voortdurend wordt vergeleken met Donna) beledigend voor de mensen die vroeger dag in dag uit Donna in de lucht hielden.
Misschien haalt MNM even een goed rapport (niet bij mij) , maar
ik betwijfel of hun succes van lange duur zal zijn, daarvoor zijn er veel te veel copycat-radios in de ether.
Reactie van Tim op zo 11 jan 2009 om 17:27
Ik ben best tevreden over MNM! Ook het jinglepakket is divers, met korte, lange, goeiemorgen en weekendjingles, maar ook de programmatie heeft voor ieder wat wils en Peter is een echte vakkman & ochtendmens. Bij de muziek zal je ook zeker niet in slaap vallen en gelukkig draaien ze de platen geen 5x per dag zoals bij Donna. Gelukkig staat MNM open voor reacties, klachten, verzoekjes en heeft de website intussen ook vorm gekregen. Er is bovendien veel terug te vinden in MNM wat je jaren geleden, onder de fun de hits, ook hoorde op Donna. Een Quiz, remixen, reclametijdstippen, prijzen, reisjes, ...
Reactie van Daniela ( nl ) op zo 11 jan 2009 om 15:55
Het is wennen vooral aan de naam
Als ik met me vriend mee ben naar belgie dan staat m&m (Voor heen Donna) altijd aan.
Heerlijke muziek geen klachten :)) ga zo door!
Reactie van Jonas op zo 11 jan 2009 om 14:00
MNM is niet slecht, maar Donna was wel een beetje beter.
Reactie van Watcher op zo 11 jan 2009 om 13:45
Het rapport van RadioVisie verbaast me. Nu, het échte rapport komt er over enkele maanden als de CIM 2 golven verder is.

Reactie van Jan op zo 11 jan 2009 om 12:04
Ik vind mnm vreed goed ik ben fan :)
Reactie van Jan op zo 11 jan 2009 om 8:15
Vanaf vandaag zondag (12-15u) wordt de Ultratop gepresenteerd door "pompier" Jo Van Belle (37). Zijn luisteraars belooft hij "een grappig programma waar tempo inzit à la Radio 538". Zeker luisteren !!!
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.